I gårdsrommet på Vervet

Lunt plassert mellom Fram, Gjøa og Maud, ligger bygget som huser hele 750 m2 sosialt fellesareal.

Du vil få tilgang til selskapslokale, treningsrom, bibliotek, badstu og garderober. I tillegg gamingrom med golfsimulator, biljard, shuffelboard og hobbyrom. Dette er fasiliteter som er forbeholdt Vervet bydels beboere.

Gode møteplasser skaper godt naboskap

Utearealene er gjennomtenkte, skapt for best mulig byrom, hvor muligheten for spontane møter med naboene og besøkende er tilstede. Dette tror vi vil gi mye glede, både til beboerne på Vervet, men også besøkende i bydelen.

Vervet er mer enn bare hjemmet du oppholder deg i. Du vil få tilgang til selskapslokale, treningsrom, bibliotek, badstu og garderober. I tillegg gamingrom med golfsimulator, biljard, shuffelboard og hobbyrom. Dette er fasiliteter som er forbeholdt Vervet bydels beboere.

Treningsrom

Treningsrommet for beboerne er lokalisert i Fellesarealbygget i Gårdsrommet. Arealet avsatt til dette formålet er på ca. 250 m2, og vil være utstyrt med et nødvendig utvalg av apparater og utstyr som hører til i et treningsrom. Inkludert i treningsfasilitetene finner du også badstu, dusj- og toalettfasiliteter.

Underholdning

For dem som er glade i spill, lager vi et eget gamingrom i Fellesarealbygget i Gårdsrommet. Dette rommet vil være tilgengelig for alle beboerne. Her innredes det med blant annet bordtennisbord, dart, shuffleboard, biljard og golfsimulator

Gjesteleiligheter

Beboerne på Vervet vil ha tilgang til leie av fem hybler i Fellesarealbygget i Gårdsrommet.

Hyblene vil være utstyrt med to sengeplasser og eget bad.

Oppholdsrom for arrangementer

Vi legger opp til at Vervet skal være synonymt med et sosialt liv. I Fellesarealbygget i Gårdsrommet vil det være et eget oppholdsrom med kjøkken for arrangementer med tilhørende toalettfasiliteter.

I tillegg vil det være flere rom av mindre størrelse med mulighet for variert bruk som for eksempel til spillekvelder, syklubber, vennesammenkomst og lignende sosiale aktiviteter.

Smørebod, sykkelverksted og bilvaskestasjon

Vi har hatt fokus på at beboerne på Vervet skal få en enklere hverdag. Det innebærer i praksis en rekke tilbud som gjør livet lettere. Blant annet egen smørebod for ski og sykkelverksted i Fellesarealbygget i Gårdsrommet.

I parkeringsanlegget legger vi opp til egen bilvaskestasjon for de som disponerer parkeringsplass.

Bildeling

Vervet vil tilknytte seg en bildelingstjeneste hvor intensjon er å gi beboerne på Vervet tilgang til bil når det passer. Som bruker i denne bildelingstjenesten er det tenkt at du skal slippe å tenke på service, dekkskift, vask og andre nødvendigheter som følger ved det å eie en bil.

Båtdeling

Beboere kan også leie småbåt ved behov. En tur til havs, enten for fiske eller kos, kan gjøres etter ønske ved en slik tjeneste.

Sykkeldeling

Vi tilrettelegger også for en delingstjeneste for sykkel. Et friskt, rimelig og enkelt framkomstmiddel.

Finn ut mer om fellesarealene her

Appen

Vi vil benytte en app som du kan bruke for å ta i bruk alle fordelene i nærmiljøet og fellesarealene. Det være seg å reservere hybel til helgebesøk, bestille frokost på døra, få varsel dersom det er så vakkert nordlys at lysene slukkes, bestille bil eller få kontakt med vaktmester eller naboene dine.

Appen vil være brukervennlig og tilpasset alle aldersgrupper.